30päivän_ihmiskoe_FB_cover

CIAO! Moni onkin kysellyt, että milloin 30 päivän ihmiskoe -dokumentin ensi-ilta koittaa. No nyt ajankohta on julkaistu virallisesti – ja se on nimittäin lauantaina 5.3. Sokos Hotel Presidentissä eli ihan kohta mennään! Olen tästä hyvin innoissani!

Lipunmyynti on nyt avattu, joten klikkaa itsesi lippukauppaan täältä. Toimi nopeasti, sillä lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä (n. 200)!

Virallinen ensi-illan tapahtumakutsu on myös julkaistu Facebookissa, ja siellä julkaistaan myös tilaisuuden lisätiedot.

Dokumentti kertoo 30 päivän ihmiskokeesta, jonka aikana elin täysin THL:n virallisten ravintosuositusten mukaisesti. Terveyttäni, hyvinvointiani ja vireyttäni seurattiin tarkasti ihmiskokeen ajan, josta tämä dokumentti kuvattiin. Suomen kovimmat nimet, lääkärit ja expertit ovat myös haasteteltavana, joten luvassa on erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus.

Nähdään ensi-illassa!!

Odottavin terveisin,

Tomi Kokko

 

 

 

Tomi Kokko

Tomi Kokko