Oli erityisen mahtavaa saada yleis- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Taija Somppi haastateltavaksi dokkaria varten. Taija on ollut kanssani samoilla linjoilla ravintoon liittyvistä asioista jo pitkään, jonka takia oli erittäin mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia kahvin äärellä! Amplia Klinikka, jossa Taija työskentelee, on tunnettu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluistaan.

taija somppi

Keskustelimme erityisesti maidosta, rasvoista ja viljoista sekä niiden vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Nämä jakavatkin eniten mielipiteitä ravintokeskustelussa, joten erittäin mielenkiintoista faktaa tulossa dokkariin!

”Toi on kyllä äärimmäisen hyvä kysymys, et me juodaan maailman eniten maitoa ja meil on kaikkein eniten osteoporoosia. Elikkä voiskohan tästä tehdä sellaisen johtopäätöksen tai kysymyksen et imeytyyköhän se maidon kalsium sit oikeestaan ollenkaan?” – Taija Somppi 

Tästä ja muista mielenkiintoisista aiheista tulette kuulemaan maaliskuun alussa julkaistavassa dokkarissa! Ensi-ilta lähenee koko ajan!!

Tomi Kokko

Tomi Kokko