Dokkarissa esiintyy myös Karita Tykkä! Kahvittelimme tänään Karitan kanssa ravitsemukseen liittyvien asioiden äärellä. Karita tarkastelee ravitsemusta omakohtaisen tuntemuksen eikä niinkään tieteen kautta. Erittäin mielenkiintoista asiaa, joka laittaa taatusti miettimään!

Tykkä-2

Keskustelimme paljon siitä, että ihmisen pitäisi kuunnella enemmän itseään ja oman kropan tarpeita, sillä nykyään suurella osalla ihmisistä tiedostaminen unohtuu erilaisten ohjeiden ja kiireisen arjen keskellä. Kyllä se keho kertoo, että mitä se tarvitsee – jos vain muistat kuunnella!

”Me tehdään just niinkuin ulkoapäin ohjataan. Optimitilanteessa ihminen ohjautuu sisältäpäin.” – Karita Tykkä

Haluunkin kysyä, että kuunteletko sä itseäsi vai meetkö ulkopuolisten viitoittamalla tiellä? Jaa ajatukset tähän alle, niin saadaan hyvää keskustelua asiasta!

Tomi Kokko

Tomi Kokko