YLE julkaisi artikkelin aiemmin tänään missä ravitsemustieteiden professori Mikael Fogelholm otti jyrkästi kantaa ruokavaliooni sekä käsitykseeni terveellisestä ruokavaliosta. Artikkeli sai yli 50 000 kävijää viidessä tunnissa joten aihe selvästikin kiinnostaa.

Tässä hieman esimakua:

”Personal trainer Tomi Kokko ui vastavirtaan yleisten ravintosuositusten kanssa. Hänen mielestään ravintopyramidin voisi kääntää ylösalaisin ja kevytmargariinit joutaisivat suksivoiteeksi. Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden professori Mikael Fogelholm on huolissaan siitä, ettei personal trainereihin suhtauduta tarpeeksi kriittisesti. Yleensä heidän opeissaan ei ole mitään tiedepohjaa. Ruoan maailmassa vastakkain ovat tiede ja oma kokemus.”

Lue koko artikkeli sekä osallistu keskusteluun täältä:

Tomi Kokko

Tomi Kokko