GreenStreetin perustaja pitää blogia ”DreamPlanDo” inspiroivista ihmisiä, heidän onnistumisista sekä vastoinkäymisistä. Nyt oli mun vuoro ja kunnia vastata kysymyksiin.

Tomi Kokko – Miksi susta tuli yrittäjä?

Kaikki tapahtui puoli vahingossa enkä ollut ajattelut yrittäjäksi ryhtymistä. Tein PT hommia Melbournessa sata lasissa, olin jatkuvasti yli buukattu jolloin tajusin ettei tämä business malli tulisi kestämään pitkässä juoksussa. Tajusin että skaalautuvuus tulisi olemaan avainasemassa mitä perus PT -hommilla ei voi saavuttaa sillä ainut mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa sekä auttaa enemmän ihmisiä oli ottaa uusia asiakkaita. Tein parhaillaan yli 60 x pt settiä per viikko ja kovaa mentiin, mutta rajat rupesivat tulemaan vastaan.

Sain idean, että mitä jos pystyisin jakamaan intohimoani netin ja videoiden välityksellä murto osalla kustannuksista mitä PT -setti maksoi

…..

Lue koko haastattely täältä:

Tomi Kokko

Tomi Kokko