Sami projekt 99.9 profiiliSami Hedberg tavoittelee kunnianhimoista 25 kg painonpudotusta Personal trainerinsa Tomi Kokon avulla. Tavoitepainona on maaginen 99,9 kg!

Aloitimme Samin kanssa projektin lokakuun puolessa välissä ja tavoite on ollut alusta asti erittäin selvä: Saada Samin paino alle 100 kilon ennen Pullukka Run 2015 tapahtumaa ja saavuttaa pitkäkestoinen elämäntapamuutos, joka auttaa Samia jaksamaan hänen enemmän kuin hektisessä elämässään

Olen ottanut projektiin hyvin samanlaisen lähestymistavan kuin menestyneitä liikejohtajia Melbournessa valmentaessani; elämäntapamuutokset tehdään vaiheittain eikä uusia muutoksia tehdä ennen kuin edelliset on sisäistetty. Kaikkien muutosten tekeminen yhdellä kertaa onkin yleinen virhe pitkäaikaista elämäntapamuutosta tavoiteltaessa.

Keskityimme Samin kanssa ensimmäiseksi hänen ruokavalionsa positiivisiin seikkoihin. Mietimme asioita, joita voisimme siihen karsimisen sijasta LISÄTÄ, sillä kaiken nautinnollisen pois karsiminen johtaa helposti epäonnistumisiin. Seuraavaksi mietimme tarkasti sitä, miten saisimme liikunnan osaksi Samin elämää hänen aikataulujensa ollessa hyvinkin hektisiä.

”Aamulla herään Oulusta, sitten Stadiin tapaamiseen ja illalla keikka Tampereella…”
Peruspäivä Samin kalenterista.

Löysimme ratkaisun ja painoimme kaasupoljinta! Saimmekin projektille täydellisen startin ja painoa putosi ensimmäisen kolmen viikon aikana 5 kg. Kerron myöhemmin lisää siitä, mitä ruokavaliomuutoksia Samille teimme ja mitkä muutokset mahdollistivat optimaalisen alkumme.

sami 5kg mark

Vaikka tarkkailemmekin painoa ja sen muutosta, emme missään nimessä tuijota joka päivä vaakaa, vaan keskitymme ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä treenaamiseen, oikean ravinnon saamiseen sekä tasapainoiseen elämään. Tällä tapaa painonpudotus tulee automaattisesti mukana.

Projekti 99.9 löytyy nyt myös Facebookista. Siellä voit seurata meidän proggistamme ja kannustaa Samia menestymään!

https://www.facebook.com/Projekti99.9

Go Sami go!!

Seuraavat Lean in FIVE Weeks Challenge valmennusryhmät starttaavat 4.5.2015

Jos myös sinä haluat saavuttaa pysyvän elämäntapamuutoksen ja pudottaa noin viisi kiloa painoasi inspiroivassa LIFW tiimissä, alkaa seuraava haasteemme 4.5. ja ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä. Voit valita joko face-to-face haasteemme Helsingin Hietsussa tai nettihaasteen. Yhteistyössä jälleen Fit-lehti.

http://www.leaninfiveweeks.com

[arrows style=”arrow-blue-1.png” align=”center”]

flyer

En ole vielä neljäänkymmeneen vuoteen ollut näin hyvässä kunnossa. – Markus Heiliö

LIFW:n avulla sain aivan uutta intoa treeneihin, koska ne olivat erittäin monipuolisia. -Eveliina Santahuhta

Myös ryhmän tuki oli korvaamatonta! Muilta sai ruokaohjeita, tukea ja paljon tsemppiä. -Johanna Viitanen

Ihan älyttömän SUURET KIITOKSET siulle TOMI! Oot niin upea ja mahtava valmentaja ettei mitään rajaa! -Mari Pekkanen

Ihana ajatus, monipuoliset treenit ja aivan mahtava fiilis. -Karita Tykkä

 

Tomi Kokko

Tomi Kokko