tomi fit lehti

Kovasti on tullut kysymyksiä, koska seuraava Lean in FIVE Weeks Challenge alkaa, joten tässä vastauksia.

Emme valitettavasti pysty enää aloittamaan uutta face to face haastetta tämän vuoden puolella, mutta alkuvuodesta 2015 lähtee varmasti taas seuraava entistäkin isompi kierros käyntiin.

Mutta vaikkei face to face haastetta tule, pystyt silti saamaan itsesi kuntoon LIFW ONLINE Challengen myötä.

Olemme aloittaneet erittäin mielenkiintoisen ja laajan yhteistyön Fit-lehden kanssa, johon olen jo aiemmin toiminut asiantuntijana. Tykkäsin erittäin paljon Fit-lehdestä, sillä heillä on aivan mahtava positiivinen asenne, draivi sekä he oikeasti haluavat parantaa yhteisönsä hyvinvointia eikä ainoastaan myydä mahdollisimman paljon lehtiä. Love it.

Niinpä teemme seuraavan LIFW Online challengen (10.11) yhteistyössä Fit-lehden kanssa.

Tästä linkistä lisätiedot sekä ilmoittautumiset.

http://tomikokko.com/lifw-online-challenge-with-fit-lehti/

Kuvaukset on jo aloitettu ja tästä ONLINE haasteesta tulee ehdottomasti sekä suurin että paras haaste mitä olemme tähän mennessä tehneet, joten innolla odotan jo sen alkamista. Eiköhän laiteta taas uusia elämäntapamuutoksia alulle! Heinäkuusta alkaen olemme inspiroineet monia ihmisiä parantamaan elämäntyyliään radikaalisti. Tästä tuloksena LIFW Challenge on pudottanut jo yli 260kg rasvaa osallistujista. Tämä on mahtava tulos etenkin siksi, että emme keskity painonpudotukseen vaan hyvään fiilikseen ja yhdessä tekemiseen. Sitäkin suuremmalla innolla odotan uuuden haasteen alkamista ja kovien tuloksien tekemistä.

 http://tomikokko.com/lifw-online-challenge-with-fit-lehti/

Tomi Kokko

Tomi Kokko