Kiitos kaikesta palautteesta Bulletproof kahvi artikkelin tiimoilta. Mahtava kuulla, että niin moni on tykännyt tästä uudesta kahvi-setistä ja on ottanut sen osaksi joka aamuista rutiinia.

Toinen erittäin iso osa minun sekä asiakkaitteni ruokavaliota on “Green Monster”, joka nautitaan myös pävittäin. Green Monster tuo valtavan määrän tasaista energiaa keholle ja mielelle, sekä se on erittäin helppo tapa saada tärkeä vihreät kasvkiset osaksi ruokavaliotasi. Vihreitä kasviksia käytämme siksi, että ne ovat ravintoarvoiltaan parhaita sekä sokeripitoisuuksiltaan alhaisimpia muihin kasviksiin verrattuna. Lisäksi Green Monsterissa kasvikset ovat esipilkotussa muodossa mikä auttaa ne imeytymään kehoosi huomattavasti nopeammin.

Eli jos haluat pudottaa kehon rasvaa, lisätä hyvää oloa ja yleistä vireyttä, suosittelen Green Monsterin pävittäistä nauttimista!

Kun minulla on kiireinen päivä edessä, otan usein jopa kaksi litraa Green Monsteria töihin mukaan. Tämän avulla tunnen, että haastavat päivät kulkevat huomattavasti paremmin sekä energia tasot pysyvät mukavasti ylhäällä kiireestä huolimatta.

Tässä sinulle perus Green Monster respeti (saa soveltaa ja olla luova):

Nesteeksi 300-600 ml vettä

Kasvikset
– Pinaattia kourallinen
– Avocadoa 1/2
– Lehtikaalia kourallinen
– Sitruunaa 1/2
– Paprikaa 1/4
– Selleriä 1-2 tikkua

Superfoodeista:
– Chia siemeniä 3 rkl
– Raakakaakaojauhetta / cacao 1 tl
– Spiruliinaa 1 rkl
– Maca ja lucuma toimivat myös hyvin

Rasvoista
– Kookosöljyä 2 rkl
– Oliiviöljyä 1 rkl

Laita blenderiin ja pyöräytä 1-2 min tai kunnes koostumus on pirtelömäinen. Katso video miten tämä käytännössä tehdään.

Huom. Hedelmiä voi myös lisätä reseptiin mutta pidä mielessä, että hedelmien sokeripitoisuus on usein korkea. Itse laitan joskus hieman vihreitä rypäleitä tai kiwiä makeuden tuomiseksi.

Kuten Bulletproof kahvin kanssa, kokeile tätä 14 päivän ajan JOKA PÄIVÄ niin uskon vahvasti että fiilis, suorituskyky sekä yleinen olotilasi tulevat paranemaan huomattavasti.

T. Tomi Kokko

Tomi Kokko

Tomi Kokko