Monthly update #12 (October – ”Super Syksy PART 2”)

[membership_breadcrumbs style=”4″]
arrow

Monthly Update # 11 – September – Super Syksy PART 2

Kuten sovittiin, otetaan superpositiivinen asenne syksyä kohden, eikä ruveta surkuttelemaan kun tulee pimeää tai sataa vähän vettä? 🙂 Mennään positiivisella asenteella kohti talvea ja laitetaan kaikki peliin! Homma rullaa mukavasti eteenpäin joten ei isoja muutoksia tässä vaiheessa vaan jatketaan Super Syksy part 2:ssa saman teeman mukaan!Super Syksyn alkuperäinen huikea traileri 😉

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

UUDET VIDEOT Lokakuu 2015

Tomin Updeitti – Super Syksy part 2

Video 1.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tässä videolla updeitti Super Syksyyn sekä tärkeää infoa tiimille! Katsoppa läpi.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Updeitin aiheet:

 • Yleinen update Super Syksy part 2
 • I love me messut ja huomiot siitä
 • LIFW Goes Bali, mahtavaa päästä mukaan
 • Tämän jakson treenit sekä tehtävät
 • Treenikalenterin muodostaminen pitäisi olla jo eneemmän rutiinia kaikille
 • Verikokeet
 • Hiilarit ja niiden sijoittaminen treenien jälkeen
 • Kiitos palautteesta, halutaan jatkuvasti kehittyä joten tämä on super tärkeää meille
 • HUOM: Puhun videolla ”Kahvakuula testitreenistä, tämä video ei valitettavasti toiminut, pitää kuvata uudestaan!!:(

[/text_block]

— SPACER —

Muut Super Syksy Part 2 liittyvät videot:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tässä kaikki jakson teemaan, eli Super Syksyyn liittyvät videot. Katso ne läpi ja sitten ei muuta kuin menoksi! Videolla on uusia treenejä ja liikkeitä, jotka voivat olla aluksi haastavia. Mutta, kuten aina, harjoitus tekee mestarin ja näistä treeneistä tulee olemaan sinulle paljon hyötyä tulevissa jaksoissa.[/text_block]

Jakson uudet treenivideot:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tässä tiimille uusia treenejä jälleen kokeiltavaksi. Ei haluttu isoja muutoksia tähän updeittiin sekä monella oli vielä edellisenkin updeitin treenit kesken joten pari treeniä ihan vain mielen virkistämiseksi.[/text_block]

Video 2:  Iron Rain

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tee 1 tai 2 kierrosta tasosi mukaan:

1. Etuheilautus käden vaihdolla 30 sek
2. HYPPYNARUT polvennostojuoksu 30 sek
3. Vauhtipunnerrus 2 x 30 sek
4. HYPPYNARUT pohjehyppely 30 sek
5. Punnerrus vaihdolla 30 sek
6. HYPPYNARUT pohjehyppely 30 sek
7. Punnerrus irroitus + soutu 30 sek
8. HYPPYNARUT pohjehyppely 30 sek
9. Kulmasoutu 2 x 30sek
10. Pystypunnerrus 30 sek

FINISHER: HYPPYNARUT polvennostojuoksu ”niin kauan kuin jaksat”

SUPER SYKSY PART 2 ON TÄÄLLÄ. Onko vaikea motivoitua? Tekiskö mieli jäädä sohvalle nukkumaan? Miltä kuulostaisi uusi treeni joka haastaa sekä teidän mielen että kropan? Harjoituksen voi tehdä missä vaan, mutta suosittelemme treenin tehtäväksi hieman haastavissa ja epämukavissa olosuhteissa. Annetaan kunnon iskuja syyssateelle ja synkille päiville, ja potkitaan aurinko takaisin esille!

Tehokas Kahvakuula ja hyppynaru HIIT treeni. Harjoituksessa vuorotellaan tehokkaalla lihaskuntoliikkeellä sekä sykettä nostattavalla hyppynaruliikkeellä. Syke nousee, energiankulutus nousee huippuunsa ja samalla saadaan yläkroppaa vahvemmaksi kokonaisvaltaisilla punnerrus ja vetoliikkeillä. Voit tehdä myös treenin ilman hyppynaruja, tee paikallaan polvennostoa, sekä korvaa pohjehypyt haarahypyllä. Etene oman tason mukaan, muista vaihtaa myös punnerrusliikkeet helpotetuilla variaatioilla oman tasosi mukaan. Kahvakuula LIFW leideille 6-14kg, LIFW jannuila 14-24kg. Voit myös tarvittaessa pitää pidemmän palautuksen liikkeiden välissä, jotta teho ja tempo pysyy. Aloita yhdellä kierroksella ja kehittymisen edetessä tee kaksi kierrosta yhteen putkeen.[/text_block]

Video 3: Jopen Kova Kuula 

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Jope tässä terve! Eiköhän taas laiteta kunnon treeni kasaan?!

JOPEN KOVA KUULA treenissä tarvitaan vain hyppynarut ja kahvakuula.

Treeni koostuu vain kahdesta eri liikkeestä, jotka ovat hyppynaruhypyt ja kyykky + yhden käden työntö. Treeni kestää vain 15 minuuttia ja sen voi suorittaa vaikka omaasa kodissa, joten se sopii myös kiireiseen elämäntyyliin Ei siis tekosyitä!

Tehoista ei treenin keston vuoksi kuitenkaan tingitä, vaan koko vartti vedetään niin nopeasti kuin mahdollista. Hyppynaruilla nostetaan syke korkealla ja saadaan pohkeille kova rasitus. Kahvakuulan avulla rääkätään reidet ja olkapäät hapoille. Treeni on siis todella kokonaisvaltainen!

Kova kuula 2 tulossa pian…!

Kuulasuositukset:
Naisille 6-10+ kg
Miehille 12-20+ kg[/text_block]

Video 4: Questions and Answers video Tomi Kokko (40min)

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Todella mahtavia kysymyksiä! Aiheina mm. Hiilarit treenien ympärillä, paastoaminen ja Five am coffee sekä treenijaksojen suunnittelu.[/text_block]

Esimerkkiohjelmia ja ohjeistus tälle jaksolle

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]HUOM. Ei isoja muutoksia tähän päivitykseen treenirytmityksen suhteen! Laitoin kuitenkin uusia treenejä esimerkkiohjelmiin malliksi miten niitä voisi sisällyttää…[/text_block]

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]

Super Syksy on täällä!! :)

Kuten tähänkin asti, on nyt sinun tehtäväsi rakentaa itsellesi toimiva treeniohjelma. Muista “No plan – No results”. Ohjelman ei missään nimessä tarvitse olla täydellinen, eikä se sitä tule olemaankaan. Kunhan sinulla on kuitenkin suunnitelma, on se tärkein! Ilman suunnitelmaa treenaaminen menee niin nopeasti “treenaan kun on aikaa tai hyvä fiilis” -meiningiksi ,joka taas menee tuohon “kaatuu kuin korttitalo” -kategoriaan.

Alla yleisiä ohjeita ohjelman rakentamiseen, joilla pääset hyvin alkuun. Keskustele buddy groupisi kanssa ja tehkää esim. samankaltaiset ohjelmat niin voitte niiden aikana tukea toisianne.

Rakennetaan uuden kasvaneen tiimin kanssa jälleen lisää buddy groupeja erittäin pian, jotta kaikki saavat mahdollisuuden olla osa pientä tiimiä! Näiden suurin hyöty on ehdottomasti tilivelvollisuus!

Kuten videossa kommunikoitiin, otetaan tässä jaksossa hieman apuvälineitä mukaan, eli kahvakuulaa sekä hyppynarua luvassa. Tämä sen vuoksi, että moni meidän tiimistä on nyt siinä tilanteessa että pystyy / tarvitsee uutta ärsykettä kehoon tiukan “body weight revolution” jakson jälkeen.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta näihin apuvälineisiin tässä vaiheessa tai olet vielä siinä tilanteessa, että kehonpainotreenit ovat enemmän kuin tarpeeksi, ei minkäänlaista hätää vaan voit rakentaa ohjelmasi meidän “training osioita” hyväksikäyttäen! Jälleen kerran, kunhan sinulla on suunnitelma, se on nyt tärkein kun mennään kohti syksyä!

Mikäli sinua kiinnostaa hankkia kahvakuulia itsellesi, onnistuu sekin yhteistyökumppanimme Evolutionin kautta! Loggaudu sisään normaalisti kuten lisäravinteita tilatessasi, tai mene suoraan tästä linkistä kahvakuulat -osioon: http://evolution.fi/kahvakuulat.html.

LIFW TIIMI SAA -20% noista kisakuulista, eli super hyvä laatuisista kuulista, joita itsekin käytän! Postikulut ovat myös vakiot, eli eivät mene painon mukaan! Thank god ???? Lisätietoja näistä saa kysymällä suoraan Tomilta FB ryhmän kautta.

LIFW Tikis Editionista tulleet tiimiläiset, voitte tässä vaiheessa itse valita rakennatteko ohjelmanne tämän “SUPER SYKSYN” ohjeistuksen mukaisesti VAI “HAASTE PULKASSA -Aloita tästä” ohjeistuksen mukaisesti! Eli saatte ehdottomasti tehdä myös näitä uusia treenejä.

F2F tiimi, teidän ohjelma hieman poikkeaa alla olevista esimerkeistä yhteistreeniemme vuoksi, mutta käyttäkää silti pohjana.

LISÄÄ OHJEITA OMAN OHJELMAN RAKENTAMISEEN

 • Alla olevat ohjelmat ovat vain esimerkkejä. Valitse treenejä oman tasosi mukaan ja käytä treenin vaikeusastetta hyväksi.
 • Muista nousujohteisuus. Älä haukkaa supertiimiläisen 5 treeniä viikossa tahtia heti, jos alla on esimerkiksi pitkä treenitauko.
 • Eriarvoiset viikot! Tämä tarkoittaa sitä, että mennään nousujohteisesti kohti raskasta viikkoa, jonka jälkeen tulee selkeä palauttava viikko, jonka jälkeen elimistö kehittyy uudelle tasolle.
 • Tiimiläiset, yksinkertaisin malli on kevyt –keskiraskas – keskiraskas – raskas ja sykli uudelleen. Voit rakentaa tämän oman aikataulusi ja arkiohjelman mukaan. Jos töissä on kiirettä, muutto tulossa tai lomareissu tiedossa, suunnittele viikkorytmisi sen mukaan.
 • Jollekin voi toimia myös raskas – kevyt – raskas – kevyt -malli. Tähän ei täydellistä mallia ole. Periaatteena on sama: kuormitetaan kroppaa (eli hajotetaan) ja sen jälkeen nostetaan levolla se uudelle tasolle.
 • Laita omien tavoitteidesi mukaan tekniikkaworkshoppeja treenin alkuun. Ota 1-2 osa-aluetta joita haluat kehittää ja pysy niissä. Tällä viikolla vähän käsilläseisontaa ja pistoolikyykkyä, ensi viikolla leaunvetoa, turkkilaista ylösnousua ja sitten hyppynarutekniikkaa.
 • VAPAA ei tarkoita sohvalla makaamista. Ole aktiivinen, siivoa, jätä auto kotiin ja pyöräile töihin. Tee palauttava lenkki, käytä LIFW huoltoa ja foamrollerohjelmia hyödyksi. Istutko paljon? Jumppaile hartiat vetreiksi LIFW hartiarengasjumpalla. FB sivujen tiedostomateriaaleista löydät ohjeet.

Muuta ohjeistusta jaksolle:

 • Buddy groupit, sopikaa YHDESSÄ ajat seuraavien viikojen treeneille. Tehkää plääni esim 4 viikon jaksoissa, joissa kaikki yhteistreenit on lyöty lukkoon! Pitäkää toisenne tilivelvollisina!
 • Jakakaa myös sivuilla teidän treeniaikojanne ja -paikkojanne niin mahdollisesti muutkin tiimiläiset voivat liittyä seuraan. Puhalletaan yhteen hiileen, aina!
 • Lisäravinnetilaukset omatoimisesti kuten tähänkin mennessä samoilla 20-30 % alennuksilla sekä uutena PUHDISTAMON lisäravinteet 15% alennuksella.
 • HUOM. KAIKKI LIFW jatkotiimiläiset saavat Evolutionilta 30% alennuksen! Koodi “LIFWTIIMI”! Ohjeet FB ryhmässämme.
 • Paljon muuta UUTTA HYVÄÄ myös tulossa tässä jaksossa josta tuskin maltan tiedottaa, mutta laitan niistä aikanaan koodia FB ryhmäämme :)

Sairaasti tsemppiä jaksoon!! T: Tomi, Krisu, Ella, Jope ja Kaisa![/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Super Syksyn esimerkkiohjelmia:

Homework:

 • Katso Super Syksy Part 2 UPDATE video
 • Katso kaikki muutkin uudet videot tältä sivulta mahdollisimman nopeasti. Kerro FB:ssa mitä ajatuksia ne herättivät?
 • Tee treenisuunnitelma ohjeistuksen mukaisesti. Suunnittele treenit ja keskustele buddy groupisi kanssa. Sovi myös yhteistreenit.
 • Tee guidelinien mukainen ”Nutrition plan” tälle jaksolle. Mieti myös lisäravinteet osaltasi
 • Muista palauttavat treenit tähänkin jaksoon!!
 • Tsemppiä syksyyn!! Tehdään tästä Super Syksy!!
 • Testi, varaa aika kuten updeitissa kerroin!
— SPACER —

SUPER MAHTAVAAA JAKSOA TIIMI!!!

T. Tomi, DiscoKrisu, Ella, Jope sekä Kaisa

— SPACER —

Tomi Kokko

Tomi Kokko